Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Andere >> beroepsmatige mogelijkheden. [ Zoek in het forum ]
skifreak  30 Jan '12, 19:43
 
 
Ik ben een student toerisme die zo spoedig mogelijk in de skisector, waar ook ter wereld, wilt integreren. Ikzelf wil het wel iets ruimer bekijken dan reisleider en skimonitor. Welke mogelijkheden biedt de skisector op beroepsmatig vlak?
 
Reacties op bovenstaand topic:
abczaam  10 Feb '12, 11:57
 
 
Beste,

De vzw ABCzaam organiseert tijdens de Carnavalvakantie een Wintersporttaalstage. De deelnemers zijn Franstalige jongeren die Nederlands leren. De stage vindt plaats in Tirol, we skiŽn in het domein Warth-SchrŲcken.

Wij zijn nog op zoek naar een extra monitor. Als monitor neem je, samen met de leerlingen, deel aan de skilessen die gegeven worden door professionele skimonitoren. Verder zorg je samen met de rest van het team voor de animatie na het skiŽn. SkiŽrs van alle niveaus, zelfs beginners, kunnen hun kandidatuur stellen.

Voor meer informatie over onze activiteiten kan je terecht op onze website www.abczaam.be. Via de volgende link kan je onze Infobrochure Taalanimatoren 2012 lezen:
http://www.abczaam.be/nl/page22/inschrijvingen.html

Met vriendelijke groeten,

Elke
ABCzaam vzw
03 238 51 87
winterfun70  10 Mar '13, 15:27
 
 
Je zou kunnen denken aan de administratieve kant van het runnen van een skibedrijf? Of wil je echt iets actiefs doen qua baan?
winterfun70  11 Mar '13, 23:11
 
 
Misschien kun je dit subforum bekijken: http://www.snownet.be/forum_view.php?forum=10

Succes!
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.