Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Snowboard >> snowboardmonitor gezocht ! [ Zoek in het forum ]
scampies  31 Mar '11, 21:55
 
 
dringend een snowboardmonitor gezocht voor de eerte week van de paasvakantie.
Voor de begeleiding van 5 gasten tussen 14 en 16 jaar die al 4 jaar ervaring hebben. skipas, logies en eten inbegrepen , drank zelf te betalen. skigebied is Zauchensee ( Oostenrijk)
 
Reacties op bovenstaand topic:
mg  01 Apr '11, 18:15
 
 
Hoeveel uur per dag lesgeven?
scampies  02 Apr '11, 11:36
 
 
Er wordt elke dag les gegeven van ongeveer 10u tot 12u.Dan zijn de monitors een uur vrij .In de namiddag geef je nog les tuussen 13u en ongeveer 16u .je krijg een leuk groepjejongeren onder je hoede met al 4 jaar ervaring . dus het zal vrij ontspannend zijn.
scampies  02 Apr '11, 18:19
 
 
We hebben een snowboard-monitor gevonden! Toch fijn voor je reactie.
nicolas_lejo  20 Jan '15, 14:21
 
 
Hoi hoi,

ít is weer zover! In de krokusvakantie trekken we met vzw LEJO opnieuw richting de bergen voor een hels snowboardavontuur! Een avontuur waar we onze jongeren de tijd van hun leven proberen geven om daarna met fantastische herinneringen en ervaringen terug huiswaarts te keren!

Samen met 12 jongeren tussen de 12 en 14 jaar gaan we naar het skigebied Winterberg in Duitsland van 14 tem 21 februari. Daar laten we hen proeven van de snowboardsport en alles wat erbij hoort.

Momenteel zijn we nog op zoek naar een monitor die het ziet zitten om met ons mee te gaan en de jongeren snowboardles te geven, ondersteund door onze 5-koppige begeleidingsploeg.

Heb jij zin om samen met ons de jongeren een onvergetelijk kamp te geven? Ben je vrij tussen 14 en 21 februari en heb je een brevet om snowboardles te mogen geven? Laat dan snel iets weten via nicolas@lejo.be ! Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Neem gerust contact op via mail of 0476 94 46 54


Groeten,

Nicolas Duchatelet
Educatief medewerker vzw LEJO
www.lejo.be
https://www.facebook.com/vzw.lejo?fref=ts
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.