Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Nieuws >> Snowjam & The Belgian Open 2007
Door : mogulgertje
Datum : 31 Mar '07


Snowjam & The Belgian Open 2007
Belgisch Kampioenschap Snowboard & Freestyle Ski
@ Les 2 Alpes, Frankrijk
6 – 15 april 2007
De wintersport scéne mag zich stilaan klaar maken voor hét Belgische snowevent van het jaar: “Snowjam & The Belgian Open”, de officiële Belgische Kampioenschappen Snowboarden en Freestyle Skiën, omringd door tal van activiteiten en party’s. Competitieriders, recreanten en supporters worden van 6 tot 15 april in Les 2 Alpes (Frankrijk) verwacht voor sfeer én spektakel op topniveau!

Het BK is aan de zesde editie toe en de meer dan 2000 aanwezige Belgen en 80 competitieriders zullen het geweten hebben.
Maar liefst zeven clubs en reisorganisaties hebben de schouders gezet onder het grootste snowevent dat België ooit gekend heeft.

Snowjam vindt plaats op 2000m hoogte in de Franse Alpen. Les 2 Alpes staat reeds jaren gekend als een sneeuwzeker station met tal van mogelijkheden voor zowel beginners als gevorderden.
Snowjam combineert het officiële Belgisch Kampioenschap Snowboard & Freestyle Ski met een ijzersterk vrije tijdsaanbod en de nodige verwachte en onverwachte adrenalinestoten.
Op Snowjam krijgt iedereen de kans om te leren skiën en snowboarden. Gevorderden kunnen er volleerden worden en volleerden zich even toetsen met de beste atleten die ons land rijk is.

Alle recreanten kunnen er geheel gratis het nieuwste van het nieuwste snowboardmateriaal testen, leren freestylen, genieten van heerlijke borrels tijdens après ski’s en deelnemen aan geweldig leuke party’s en DJ battles. Zo staan er onder meer optredens gepland van Kaye Styles (bekend van anthem Prison Break), Laura en Dj Maxim Lany. Het event wordt afgesloten met een Belgisch eetfestijn voor meer dan 2000 Belgen.

Overdag strijden de beste riders voor de titel van Belgisch Kampioen in de disciplines Big Air, Half Pipe, Boardercross en Slopestyle.

De Belgian Open worden gereden in vier categorieën: dames, junioren heren, senioren heren en freestyle ski.

De strijd om de titel van Overall Belgisch Kampioen belooft ook dit jaar een regelrechte clash te worden tussen riders van verschillende generaties.

Alle leden van het Belgische Junior Team hebben hun komst reeds bevestigd.

Het wordt alvast vol spanning uitkijken naar het duel tussen aanstormende talenten als Kevin Bronckaers, Yannick Sleeckx, Wouter De Lange en de “Smits Bro’s” en gevestigde waarden als Joeri Urbanija, Pieter Simons en Rob Cornelissen.

Meer info
http://www.snowjam.beReacties:
Geen commentaar toegevoegd.

 Om commentaar toe te voegen moet u ingelogd zijn.